Fes allò que t'agrada i viu noves experiències

Balanç de final d'any

Fes i Viu
...i dels 2 primers mesos de vida de Fes i Viu

Últim dia de l'any, i com és habitual, toca fer balanç per tal de valorar el què hem fet, com ho hem fet i sobretot, aprendre dels nostres errors per tal de millorar l'any vinent.

Vam inaugurar aquest centre fa tot just dos mesos i mig, i les activitats van iniciar el mes de Novembre. Tots sabem que costa arrencar un projecte, que la incertesa és una ombra que planeja cada dia pels nostres caps, però les ganes, la il·lusió i els ànims de tots els directa o indirectament implicats a Fes i Viu fan que seguim movent-nos, cercant i proposant noves activitats i tallers per fer a Vilafranca del Penedès.

Un balanç sense dades no seria objectiu, així que hem fet quatre números i molt orgullosament podem dir que han passat gairebé 100 persones per Fes i Viu a realitzar algun taller, assistir a alguna xerrada o a realitzar alguna de les activitats regulars que proposem.

Hem iniciat a més de 25 persones en l'anàlisi sensorial del vi. Hem fet tècniques hipopressives, dansa del ventre, cosmètics naturals com crema hidratant corporal, sabó d'argila i romaní o bombes de bany.

Hem après que fer esport no sempre és saludable i ens han donat idees per estalviar. Hem cuinat amb l'aprofitament com essència.

Grans i petits han fet a mà diversos tipus de treballs manuals i també hem teixit i realitzat amb paper de diari ornaments de Nadal que de ben segur decoren algunes cases del Penedès ara com ara...

No sé què en penseu vosaltres, però a nosaltres això ens dóna moltes ganes de tirar endavant i de continuar proposant-vos noves activitats, més tallers i més cursos per fer. Fer és viure. Fes i Viu. Estem a Vilafranca del Penedès. 2016, t'esperem!