Fes allò que t'agrada i viu noves experiències

Nous tallers especials de Nadal

Garlanda de ganxet
DIY, Nadal, adults i nens a Fes i Viu

Seguint amb la filosofia d'oferir-vos noves activitats per a adults constantment, us presentem dos nous tallers que hem programat amb la temàtica de Nadal com a eix principal a Vilafranca del Penedès

Ademés del taller d'ornaments nadalencs amb material reciclat i el taller taller sabons nadalencs que ja us vàrem presentar en el seu moment, hem programat dos nous tallers per què gaudiu de dos matins creatius i relaxats abans i durant les festes.

D'una banda, us proposem un taller de ganxet per realitzar unes garlandes nadalenques molt senzilles i boniques que us permetran decorar la vostra llar amb elements exclusius realitzats per vosaltres mateixos. El dissabte 12 de Desembre podeu practicar aquesta tècnica de teixir i gaudir d'una bona estona per tal d'agafar forces per aquests últims dies de l'any.

D'altra banda, tenint en compte que són dies de vacances d'escola, hem programat també un taller per realitzar manualitats amb els menuts de casa i que feu, plegats, unes capsetes molt curioses amb uns petits estavis a partir d'un material ben quotidià com el paper de diari... així podreu sorprendre a tots els qui rebeu a casa aquestes festes amb elements artesans creats en família.

I no només això! Durant aquest tallers de matí, Fes i Viu us convida a un bon esmorzar casolà durant la pausa per tal que agafeu forces i les vostres creacions siguin encara més genials!

Ja us hi podeu inscriure... us esperem!