Fes allò que t'agrada i viu noves experiències

Què fem

Esmorzars saludables

Showcooking i degustació d'esmorzars saludables amb Helen & Foods.

Taller en el que aprendràs a realitzar delicioses receptes, sense gluten ni lactosa, de manera ràpida i senzilla.

Taller introductori als LPF-Hipopressius

Els hipopressius-LPF (Low Pressure Fitness) són exercici físic postural i respiratori. A través de la seva pràctica, s’obtenen importants beneficis per la salut, l’estètica i el rendiment esportiu.

El principal focus de treball és la zona toràcica, pèlvica i abdominal, i el seu objectiu és guanyar to i funcionalitat en aquestes parts, de manera que la seva execució ajuda a reduir el perímetre de cintura (aconseguir una panxa negativa), a prevenir i disminuir el mal d’esquena, a prevenir i recuperar hèrnies (abdominals, inguinals, umbilicals i lumbars), a relaxar el diafragma, a cuidar i restablir la salut del sòl pèlvic (incontinència urinària, despreniment d’òrgans interns i prolapses), important per a les dones que han donat a llum i practiquen esport d’una forma regular, i a millorar la capacitat respiratòria, d’especial interès per asmàtics, músics i esportistes.

A més a més, gràcies a que són unes tècniques que impliquen un treball global de l’organisme, ens ajuden a millorar el trànsit intestinal, el retorn circulatori (varius i morenes), a recuperar un esquema corporal adequat i fins hi tot, millorar la sexualitat i el nostre estat d’ànim.

Les tècniques hipopressives es poden practicar a gairebé qualsevol edat, tant homes com dones, i el seu nivell d’intensitat és fàcilment adaptable a la condició física i objectius de cada persona que decideix iniciar-se en aquesta més que saludable disciplina.

Aromateràpia

L'aromateràpia, ciència derivada de la Fitoteràpia (l'ús de plantes medicinals), estudia l'aplicació directa dels Olis Essencials per al tractament de diverses patologies. De tradició ancestral, es podrien identificar els seus inicis en l'antic Egipte.

Dansa mandala

La Dansa Mandala (Cercle) és una manera d'estirar, apaivagar la ment, nodrir la força interior, el fluxe i la connexió amb el Tot.

Womb Yoga ®

Womb Yoga® és un Ioga que nodreix a la dona en cada etapa de la seva vida, a nivell emocional, espiritual, físic i mental.

Sincronitzem els nostres ritmes amb els de la Mare Terra, acollint una espiritualitat femenina i diferents tradicions ancestrals.

Les soirées françaises

Pràctica i perfeccionament de la parla francesa basat en la metodologia EMILE (Enseignement d'une Matière Intégré à une Langue Etrangère) a través de seminaris d'1h i 15min de durada.

Iniciació a la costura

Saps cosir un botó i poca cosa més?

T'agradaria aprendre els bàsics de costura o fer servir aquella màquina de cosir que et vas comprar però no saps per on començar?

Posa fil a l'agulla!

Constel·lacions familiars

L'ordre i reestructuració del nostre sistema familiar i de les nostres relacions internes i externes són fonamentals.

"Els esdeveniments anteriors en un grup i els sentiments lligats a ells queden emmagatzemats en una memòria col.lectiva." Bert Hellinger

 

Assessorament dietètic

Assesorament dietètic i terapèutic.

Indicat per a totes aquelles persones que volen aprendre a menjar millor, més sa i amb més consciència per tal de millorar la seva salut, aconseguir un pes equilibrat o trobar alternatives adequades a intoleràncies.

Assessorament personal

Sessions d'assessorament personal i emocional de la mà d'un psicoterapeuta professional.

Acupuntura

Teràpia basada en la Medicina Tradicional Xinesa molt indicada per tractar el dolor.

Flors de Bach

Teràpia basada en la utilització d'essències naturals enfocada a tractar dolències físiques amb un origen emocional desenvolupada durant els anys vint per Edward Bach, metge i homeòpata galès.

Massatges

Diversos tipus de massatges combinats amb teràpies energètiques i/o alternatives adaptats a les necessitats de cada pacient.

  • Massatge relaxant muscular
  • Quiromassatge
  • Massatge regenerant

Ioga

El Yoga és un camí d’auto descobriment i interioritat.

Aquesta bellíssima tradició mil·lenària es basa en cinc principis fonamentals: la respiració, l’exercici, la nutrició, la relaxació i la Meditació.

Reiki

El Reiki és una teràpia energètica que es basa en la sanació a través de la imposició de mans. Molt recomanable si el què busques és recuperar l'equilibri emocional i físic.

És difícil d'explicar en què consisteix, vine i prova-ho!

Speaking about...

Pràctica i perfeccionament de la parla anglesa aplicant la metodologia CLIL (Content and Language Integrated Learning) a través de seminaris d'1h i 15min de durada.

Hipopressius - LPF

Els exercicis hipopressius - Low Pressure Fitness cohesionen en sí mateixos tècniques posturals i respiratòries i a través de la seva pràctica, s’aconsegueix treballar físicament tot el cos, a la vegada que s’obtenen importants beneficis per la salut, l’estètica i el rendiment esportiu.

Dansa del Ventre

La dansa del ventre és una combinació de danses tradicionals de l’Orient Mitjà i danses del Nord d’Àfrica.

Tallers de cosmètica natural

La pell és l’òrgan més gran que tenim i és important cuidar-la.

En aquest curs aprendràs a realitzar diferents tipus de sabó i cosmètics naturals de la mà de la Sílvia, artesana de la SAmBOneria