Fes allò que t'agrada i viu noves experiències

Què fem: Benestar

Taller introductori als LPF-Hipopressius

Els hipopressius-LPF (Low Pressure Fitness) són exercici físic postural i respiratori. A través de la seva pràctica, s’obtenen importants beneficis per la salut, l’estètica i el rendiment esportiu.

El principal focus de treball és la zona toràcica, pèlvica i abdominal, i el seu objectiu és guanyar to i funcionalitat en aquestes parts, de manera que la seva execució ajuda a reduir el perímetre de cintura (aconseguir una panxa negativa), a prevenir i disminuir el mal d’esquena, a prevenir i recuperar hèrnies (abdominals, inguinals, umbilicals i lumbars), a relaxar el diafragma, a cuidar i restablir la salut del sòl pèlvic (incontinència urinària, despreniment d’òrgans interns i prolapses), important per a les dones que han donat a llum i practiquen esport d’una forma regular, i a millorar la capacitat respiratòria, d’especial interès per asmàtics, músics i esportistes.

A més a més, gràcies a que són unes tècniques que impliquen un treball global de l’organisme, ens ajuden a millorar el trànsit intestinal, el retorn circulatori (varius i morenes), a recuperar un esquema corporal adequat i fins hi tot, millorar la sexualitat i el nostre estat d’ànim.

Les tècniques hipopressives es poden practicar a gairebé qualsevol edat, tant homes com dones, i el seu nivell d’intensitat és fàcilment adaptable a la condició física i objectius de cada persona que decideix iniciar-se en aquesta més que saludable disciplina.

Womb Yoga ®

Womb Yoga® és un Ioga que nodreix a la dona en cada etapa de la seva vida, a nivell emocional, espiritual, físic i mental.

Sincronitzem els nostres ritmes amb els de la Mare Terra, acollint una espiritualitat femenina i diferents tradicions ancestrals.

Ioga

El Yoga és un camí d’auto descobriment i interioritat.

Aquesta bellíssima tradició mil·lenària es basa en cinc principis fonamentals: la respiració, l’exercici, la nutrició, la relaxació i la Meditació.

Hipopressius - LPF

Els exercicis hipopressius - Low Pressure Fitness cohesionen en sí mateixos tècniques posturals i respiratòries i a través de la seva pràctica, s’aconsegueix treballar físicament tot el cos, a la vegada que s’obtenen importants beneficis per la salut, l’estètica i el rendiment esportiu.